Η οικογενεια Τριποδακη

Ο πατέρας, ο Άρης Πέτρος Τριποδάκης, DMD (Doctor of Medicine in Dentistry, Tufts University) είναι προσθετολόγος οδοντίατρος με 40 χρόνια υπηρεσίας και διεθνή αναγνώριση. Καλλιέργησε στα παιδιά του μία δυνατή φιλοσοφική κλίση προς την οδοντιατρική και κατ‘ επέκταση προς την μοναδικότητα, την ακεραιότητα και την αξιοπρέπεια του κάθε διαφορετικού προσώπου. Παράλληλα η μητέρα, η Ιωάννα Τριποδάκη, που είναι ζωγράφος, συνετέλεσε στην δημιουργική ανατροφή των παιδιών της, χαρίζοντάς τους καλλιτεχνική ευαισθησία και βαθιά εκτίμηση για την φυσική αισθητική.

Εμπλουτισμένοι με την παράδοση της οικογένειάς τους, ο Δημήτρης Τριποδάκης (DMD, Tufts
University) και η Δέσποινα Τριποδάκη (DMD, University of Szeged) δημιούργησαν το φιλικό χώρο Tripodakis Dental +.

Κάτω από την ίδια στέγη, τα άλλα δύο αδέρφια της οικογένειας, η Ειρήνη και ο Λεωνίδας, λειτουργούν το σύγχρονο οδοντοτεχνικό εργαστήριο TriDental με το οποίο υπάρχει στενή συνεργασία.

Dimitri Tripodakis

Δημήτρης Τριποδάκης

BSc, DMD

Γεννήθηκε στη Βοστώνη το 1979 & μεγάλωσε στην Αθήνα.

Ήταν μέλος της Εθνικής Οµάδας Snowboard, έχοντας λάβει μέρος σε δύο Παγκόσμια Κύπελλα και δύο φορές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Επέστρεψε στη Βοστώνη για τις σπουδές του, όπου πήρε το πτυχίο του Bachelor of Science στη Βιολογία και τη Χημεία από το University of Massachusetts Boston.

Έχοντας μεγαλώσει με την καλλιτεχνική επιρροή της μητέρας του, κατά τη διάρκεια των σπουδών του στο UMass, επέλεξε να κάνει ταυτόχρονα και μαθήματα φωτογραφίας, σχεδίου, γλυπτικής και ζωγραφικής.

Σπούδασε Οδοντιατρική στο Tufts School of Dental Medicine.

Έχει διδάξει ως επιστημονικός συνεργάτης στα τμήματα Προσθετικής και Χειρουργικής Οδοντιατρικής στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Ο Δημήτρης έχει παρουσιάσει διάφορες έννοιες και τεχνικές της χειρουργικής οδοντιατρικής σε εθνικές εκδηλώσεις και συνέδρια, με έμφαση στην εφαρμογή των αρχών της τέχνης στη γνωστική ικανότητα και επιδεξιότητα του κλινικού οδοντιάτρου.

Είναι παντρεμένος και έχει 4 παιδιά.

Απολαμβάνει να περνάει χρόνο με την οικογένεια και τους φίλους του, του αρέσουν τα σπορ και η μπύρα.

Despoina Tripodaki

Δέσποινα Τριποδάκη

BSc, DMD

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1987, όπου και μεγάλωσε.

Ολοκλήρωσε τετραετή φοίτηση στο Ανώτατο Τεχνολογικό Ίδρυμα Αθηνών, στο τμήμα
Ακτινολογίας & Ραδιολογίας.

Κάνοντας την πρακτική της σε πολλά νοσοκομεία της Αθήνας, καλλιέργησε την κατανόησή της και την επαφή της με τον άνθρωπο που βρίσκεται σε ανάγκη.

Σπούδασε στο τμήμα Οδοντιατρικής στο University of Szeged στην Ουγγαρία.

Η Δέσποινα έχει γνωρίσει και βιώσει διαφορετικές κουλτούρες απ’όλο τον κόσμο.

Έχει παρουσιάσει τεχνικές της χειρουργικής οδοντιατρικής σε εθνικές εκδηλώσεις.

Έχει παρακολουθήσει διάφορα διεθνή και εθνικά συνέδρια και πρακτικά σεμινάρια.

Είναι παντρεμένη και έχει έναν γιο.

Της αρέσει να περνάει χρόνο με την οικογένειά της, να κάνει το τραπέζι σε φίλους,
και να ταξιδεύει!

Pricsila

Πρίσκιλλα Χριστοδούλου

Bοηθός

Γεννήθηκε στην Ελλάδα και είναι το 8ο παιδί στη σειρά στην οικογένεια της (σύνολο 12…).
Αγαπάει τη φύση και καταφεύγει συχνά σε πεζοπορίες . Της αρέσει πολύ η φωτογραφία με την οποία ασχολείται εντός και εκτός ιατρείου.

Κωνσταντίνα Παππά

Γραμματέας

Γεννήθηκε στην Αθήνα της αρέσει πολύ η φύση και γι’ αυτό περνάει χρόνο στον κήπο του πατέρα της. Απολαμβάνει να περνάει χρόνο με την αδερφή της και την οικογένεια της. Της αρέσει το διάβασμα η πεζοπορία και η γιόγκα.

Dental Work

Ο τροπος που δουλευουμε

To + στο logo μας είναι εκεί διότι η οδοντιατρική είναι μία περίπλοκη και σύνθετη υπηρεσία που απαιτεί συνεργασία, επικοινωνία και τις κατάλληλες γνώσεις. Εξίσου σημαντικό για να ευδοκιμήσουν αυτές οι προσπάθειες είναι να υπάρχει και η σωστή ατμόσφαιρα.

+ plus@tripodakisdental.com
+ 210 6147622 /23

stay connected